Information från styrelsen

Hösten är här

Hej alla!
Vi hann med mycket på städdagen, äntligen är brasorna eldade. Tack för mycket bra uppslutning och fix! Söndag 20/10 kvar enligt plan. Behöver bl.a. röjas på ”strandstigen” mellan våra bryggor och vid västra bryggan.

Angående muddring och byte av bryggor. Vi har beslutat att anlita Sjögrävarn för arbetet. Planen var att anlita dem för muddring redan i höst. De rekommenderar dock att allt arbete sker samtidigt under hösten 2020. De är dessutom väldigt uppbokade nu i höst. I och med detta blir kostnaden något billigare + att vi till hösten har mer kapital i kassan.

Planen var att anlita dem för muddring redan i höst. De rekommenderar dock att allt arbete sker samtidigt under hösten 2020. De är dessutom väldigt uppbokade nu i höst. I och med detta blir kostnaden något billigare + att vi till hösten har mer kapital i kassan via medlemsavgifter (mindre lån behöver tas). Efter diskussion igår på städdag och därefter på styrelsemötet landade vi i att följa Sjögrävarns rekommendationer. Det blir således ingen muddring/bojsering i höst utan arbetet planeras genomföras under v.43,44 eller 45 nästa höst istället.

Om du har frågor eller undrar över ngt kring detta, hör av dig!

Med vänlig hälsning!

Styrelsen