Nytt från styrelsen

Hej!
Som ni kanske förstår blir det inte något gemensamt midsommarfirande vid fotbollsplanen i år. Vidare kommer vi att behöva ställa in den årliga kräftskivan i samband med årsmötet 8/8. Kallelse till årsmötet läggs upp på hemsidan och skickas till alla medlemmar per mejl i början av juli.

Arbetet med att byta ut bryggorna (både östra och västra) och muddring/bojsering vid västra bryggan kommer att ske enligt plan, förmodat under september månad. Detta innebär att båtägare med bryggplats måste förbereda sig på att ev ta upp båten tidigare i år/flytta på den temporärt. Mer information om detta kommer att ges på årsmötet. 

Eftersom städdagarna ställdes in i vår ber vi dem som har möjlighet i samband kanske med ett svalkande bad, att hjälpas åt i att färdigställa det som krävs nere vid västra bryggan (lyfta ned rutschkanan, kratta mm). Badstegar och badbrygga är redan på plats! 

Därtill uppmanar vi dig som framöver samlar på dig ris/trädavfall att om det går köra det till tippen istället för att lägga i brashögen bakom fotbollsplan som redan nu är stor. Vi vill endast att det ska vara en hög, inte två, till höstens eldning.
Tack på förhand och trevlig sommar!

Mvh Styrelsen genom Sofie Abrahamsson