Viktig information

Hej!

Hoppas ni alla har en bra sommar trots dessa speciella tider.

Jag och Lin i Valberedningen har tyvärr inte fått någon respons på varken vårt mail vi skickade tidigare eller från de vi har stött på och pratat med gällande de vakanta platserna i Styrelsen/Vägföreningen. Vi vill därför återigen påpeka hur viktigt det är att vi alla hjälps åt för att ha en fulltalig styrelse nästkommande år.

Vi behöver välja en ny ordförande, en person i valberedningen, en person som sitter i festkommittén/fikaansvarig och en ny representant i Vägföreningen.

Som vi skrev i vårt tidigare mail är det såklart viktigt att alla försöker hjälpas åt. Har du aldrig suttit med i Styrelsen/Vägföreningen, eller om det var ett tag sedan ber vi er att svara på detta mail gällande vilket av uppdragen du skulle kunna tänka dig. Årsmötet infaller den 8/8 och då ska den nya styrelsen väljas.

Om du har frågor kring vad ett av de lediga uppdragen innebär är det såklart bara att höra av sig till mig eller Lin.

Hoppas ni får en riktigt fortsatt bra sommar!

Mvh Valberedningen, Daniel och Lin