Inför årsmötet

Hej!

Jag och Lin som sitter i valberedningen för Kråkvilans samfällighetsförening har nu påbörjat att leta ersättare till de vakanta platser som kommer finnas i samband med årsmötet i augusti. Efter att stämt av med styrelsen behöver vi välja en ny ordförande, en person i valberedningen, en person som sitter i festkommittén/fikaansvarig och en ny representant i Vägföreningen.

Det är såklart viktigt att alla försöker hjälpas åt så om du aldrig suttit med i Styrelsen/Vägföreningen, eller om det var ett tag sedan, är det ett utmärkt tillfälle att hoppa på ett av de lediga uppdragen nu. Vi skulle bli mycket tacksamma om någon kunde tänka sig att ta en av dessa vakanta platser.

Om du är intresserad eller har ytterligare frågor kring vad det innebär att ta ett av uppdragen är det bara att svara på detta mail eller kontakta oss på det sätt du föredrar.

Hoppas ni får en riktigt bra sommar!

Mvh Valberedningen, Daniel och Lin