Årsmöte 2021

Kallelse till årsmöte i Kråkvilans samfällighetsförening

Varmt välkomna till årsmöte.
Lördagen den 14 augusti klockan 15.00.
Årsmötet hålls på fotbollsplanen/ängen.
Kaffe serveras.

Viktigt att läsa bilagorna i mailet som gått ut till alla. Detta för att vi ska kunna rösta om vilken budget som ska gälla.

Observera att det finns fyra alternativ till budget för 2021-22. På sikt är planen att göra om båda bryggorna men för att få ner omkostnaderna finns två alternativ där endast västra bryggan är med då den är i sämst skick. Den östra görs då länge fram. Omröstningen om nya bryggor avgör vilken budget som kommer att gälla. Omröstningen genomförs enbart på årsmötet och det är en röst per fastighet. Bifogat till kallelsen finns fullmakt för de medlemmar som inte kan delta på plats.

Medlem som önskar lämna in en motion för behandling på årsmötet ska göra det innan juli månads utgång. Detta sker enklast via mail till ordförande Jeanette Niss, jeanetteniss@gmail.com.

Valberedningen har än en gång haft svårt att hitta ersättare till avgående styrelseledamot. Styrelsen föreslår att det vid framtida problem att fylla styrelseplatser genomförs lottdragning bland de fastigheter som inte tidigare innehaft en ledamotspost. Förslaget tas också upp på årsmötet.

Väl mött,
styrelsen